Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

541 resultaten

(in 0,06 seconden)

 1. Zakendoen in Nieuw-Zeeland
  PDF document | 195,37 KB | 01 juli 2019

  Dit factsheet biedt een zakelijk overzicht van Nieuw-Zeeland voor geïnteresseerde investeerders en exporteurs. Het is opgesteld door de Nederlandse ambassade en bevat informatie over kansrijke sectoren, do's-and-don'ts en contactgegevens. Let op: sommige informatie in dit document uit 2014 is verouderd. Het bevat echter ook algemene informatie die relevant kan zijn voor ondernemers.

 2. Factsheet GlobalStars Singapore
  PDF document | 144,55 KB | 26 juni 2019

  Factsheet Gobalstars Singapore Factsheet GlobalStars – Singapore Commissioned by the Ministry of Economic Affairs and Climate Policy The funding bodies Enterprise Singapore of Singapore, RVO.nl of The Netherlands, in cooperation with Innovate...

 3. Koppelkansen 14 mei.
  PDF document | 138,78 KB | 22 mei 2019

  Koppelkansen 14 mei Koppelkansen- Community of Practice 14 mei 2019 Zoeken connectie met: Ben je bezig met een initiatief dat aansluit bij de multi-use procedure? Laat het weten! (zeewierplatform) Mevr. Zinzi Reimert Stichting...

 4. Kengetallen aquathermie april 2019
  PDF document | 643,14 KB | 10 mei 2019

  Deze notitie geeft een overzicht van de kengetallen die in april 2019 beschikbaar waren over aquathermie projecten. Ze zijn voornamelijk gebaseerd op uitgewerkte business-cases, maar van enkele projecten zijn ook praktijkgegevens beschikbaar. Het rapport is bedoeld voor adviseurs en modellenbouwers die willen rekenen aan de mogelijkheden van aquathermie.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right