Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

30 resultaten

(in 0,14 seconden)

 1. Gujarat chemical sector report
  PDF document | 327,10 KB | 21 december 2018

  Rapport over de chemiesector in Gujarat, India. Het rapport bespreekt de kansen en ontwikkelingen in de sectoren bulkchemicaliën, specialiteitchemicaliën, petrochemische producten, landbouwchemicaliën, kunstmeststoffen en biotechnologie. De chemische sector in Gujarat biedt kansen die interessant kunnen zijn voor Nederlandse bedrijven in de sector. Bron: NBSO Ahmedabad.

 2. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
  PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

  In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

 3. India kansrijk in zuivelverwerking
  PDF document | 370,64 KB | 25 mei 2016

  Dit rapport beschrijft de mogelijkheden voor de export van Nederlandse kaas naar India. In India is de kaasconsumptie relatief klein, maar de opkomende middenklasse biedt kansen voor de export van Nederlandse kazen. Rapport beschrijft ook het Indiase overheidsbeleid om zo veel mogelijk kaas te laten produceren in India zelf.

 4. India aviation report 2016
  PDF document | 5,95 MB | 23 mei 2016

  Rapport over de Indiase luchtvaartsector. Die sector is sterk groeiend, wat volop kansen biedt voor Indiase en buitenlandse ondernemers. Rapport is opgesteld door de Federation of Indian Chamber of Commerce and Industry (FICCI) in opdracht van het Indiase ministerie van Burgerluchtvaart.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten