Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

35 resultaten

(in 0,09 seconden)

  1. Doing business in Thailand
    PDF document | 1,34 MB | 25 januari 2019

    Rapport over zakendoen in Thailand van de Nederlandse ambassade in Bangkok. Het rapport geeft een overzicht van kansrijke sectoren zoals agri-food, tuinbouw, hernieuwbare energie, circulaire economie en transport en logistiek. Ook staat er een overzicht in van do's en don'ts in het land. (januari 2019)

  2. The Eastern Economic Corridor
    PDF document | 1,27 MB | 21 augustus 2018

    Rapport van de Nederlandse ambassade in Thailand over het ontwikkelingsproject de Eastern Economic Corridor (EEC). De Thaise overheid investeert de komende 5 jaar USD 50 miljard aan in de provincies Rayong, Chonburi en Chachoengsao. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven om hun activiteiten uit te breiden naar Thailand en de ASEAN-regio. De EEG is ontworpen om nieuwe industrieën aan te trekken en tegelijkertijd bestaande clusters zoals auto's, elektronica en petrochemische producten te upgraden. Daarnaast zijn grote infrastructurele projecten gepland om de corridor aantrekkelijker te maken voor investeringen en om de verbinding met het achterland van de ASEAN te verbeteren.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right