Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

 1. Programme iHORT HUB
  PDF document | 519,84 KB | 22 november 2018

  Programma voor iHORT HUB, behorend bij de informatiebijeenkomst innovatieve land- en tuinbouw in Canada. Pdf, Engelstalig.

 2. Chemistry industry in Canada
  PDF document | 184,85 KB | 24 november 2016

  Canada biedt kansen voor de Nederlandse Topsector Chemie. Dit volgt uit een analyse van het diplomatieke netwerk van Nederland in Canada aan de hand van de Nederlandse Kennis en Innovatie Agenda. Samen met het Innovatie Attaché Netwerk in Washington en Boston wordt de komende jaren verder gekeken hoe de Nederlandse topsector op het gebied van innovatie, onderzoek en ontwikkeling kan worden verbonden aan hun counterparts in Canada. In dit artikel worden relevante ontwikkelingen belicht op het gebied van polymeren, bio-energie, “Canadian light source” en katalyse. Bron: IA-Netwerk Canada - Ottawa.

 3. Canada 26 mei t/m 4 juni 2015
  PDF document | 5,26 MB | 02 november 2016

  Deze economische missie naar Toronto en Vancouver, geleid door minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Gericht op de sectoren water, bodem, stadsplanning, agrifood en tuinbouw. Parallel aan het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Canada.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right