Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

6 resultaten

(in 0,08 seconden)

 1. Grotere deelname van Brazilië in onderzoek naar toepassing van grafeen
  PDF document | 81,57 KB | 21 maart 2016

  Brazilië zet stappen voor een grotere deelname in het onderzoek naar en de toepassing van grafeen. De Presbyteriaanse Universiteit Mackenzie in São Paulo opende het Centrum voor Geavanceerd Onderzoek in Grafeen, Nanomaterialen en Nanotechnologieën (MackGraphe). Het onderzoeksinstituut heeft in totaal meer dan R$ 100 miljoen (€ 24,3 miljoen) aan investeringen gekregen en is de eerste van zijn soort in Latijns Amerika. Bron: IA-netwerk São Paulo.

 2. Waterbeheer_Brazilie.pdf
  PDF document | 4,80 MB | 15 augustus 2014

  Microsoft Word - WaterBeheerBrazilië Brazilië Hoge kosten voor Brazilië door gebrek aan efficiënt water management. Samenvatting: De enorme rijkdom aan water in Brazilië is ongelijk verdeeld over de regio. Door inefficiënt en weinig effectief...

 3. Brazilie_Water_ICT.pdf
  PDF document | 894,70 KB | 15 augustus 2014

  Microsoft Word - Brazilië_WaterICT Brazilië Informatie en Communicatie Technologie verbetert waterbeheer in Brazilië Samenvatting In Brazilië wordt geleidelijk aan de informatie en communicatietechnologie ingezet voor verbetering van het...

Service menu right