Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

16 resultaten

(in 0,12 seconden)

  1. Report on Wind Power Industry 2015 South Korea
    PDF document | 320,98 KB | 03 maart 2016

    Engelstalig rapport over de groei van de Zuid-Koreaanse windenergie. Het totaal geïnstalleerde vermogen groeide in 2014 van 561MW naar 608MW. In 2035 moet het percentage New & Renewable Energies (NRE) in de totale energiemix 11 procent bedragen. Dit rapport gaat in op het begin van de Koreaanse windindustrie en de uitdagingen waar Korea en de Koreaanse windindustrie nu voor staan om dit percentage ook echt te bereiken. (Bron: IA-Netwerk Zuid-Korea)

  2. City distribution_Courier service in Korea
    PDF document | 1,35 MB | 24 september 2015

    De combinatie van IT, de relatief lage arbeidskosten en de service georiënteerde houding maakten stadsdistributie al snel een belangrijke industrie in Korea. Bedrijven ontwikkelen gecombineerde IT-diensten voor de verzender, ontvanger en verscheper om het gemak, de privacy, beveiliging, efficiëntie en diversiteit te verbeteren. Bron: IA-netwerk Zuid-Korea.

Pagina's