Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

103 resultaten

(in 0,08 seconden)

 1. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
  PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

  In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

 2. AI and Healthcare in Boston
  PDF document | 470,55 KB | 12 december 2017

  Publicatie over de toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI) in de Life Sciences en Health sector in Boston. Het rapport geeft een overzicht van initiatieven op het gebied van AI en Health in de regio. Zowel de kennisinstellingen als het bedrijfsleven zetten ambitieus in op het gebruik van AI in LSH.

 3. Development of human tissue 3D printing technology
  PDF document | 361,44 KB | 29 september 2017

  Wereldwijd blijft de vraag naar tissue en organen groeien. Een onderzoeksteam van Pohang University of Science and Technology (POSTECH) richt zich daarom op 3D-printtechnologie van grote volumes van tissues. De eerste clinische trials met patiënten waarvoor een neus geprint is zijn goed verlopen. POSTECH kijkt nu naar de ontwikkeling van andere tissues en organen. Bron: IA-netwerk Zuid-Korea.

 4. Healthcare market in India
  PDF document | 866,01 KB | 22 augustus 2017

  Healthcare market in India - Opportunities from a Dutch industrial perspective: Healthcare Delivery, Bio Pharma and Medtech. Voor Nederlandse bedrijven en organisaties kan India een belangrijke samenwerkingspartner zijn in kosteneffectieve oplossingen voor de gezondheidszorg. Dit kansenrapport geeft een overzicht van de 3 belangrijkste sectoren voor de Nederlandse industrie: healthcare delivery, bio-farma en medische technologie. Bron: IA-netwerk India.

 5. Opening of Seoul Bio Hub
  PDF document | 133,09 KB | 01 juni 2017

  In juli 2017 gaat de Seoul Bio Hub open. Deze hub is vergelijkbaar met het Leiden Bio Science Park. De hub biedt ruimte aan nationale en internationale startups, ziekenhuizen, bedrijf en onderzoeksinstellingen. Bron: IA-netwerk Zuid-Korea.

 6. Japan: industrie mikt op PPP’s voor ‘drug discovery’
  PDF document | 310,82 KB | 17 mei 2017

  Japan heeft een grote pharmaceutische industrie. Onder invloed van stijgende kosten, aflopende patenten en snelle technologische ontwikkelingen zoeken private partijen actiever ook buiten de landsgrenzen naar technologiesamenwerking. In dit rapport een overzicht van recente ontwikkelingen en aanknopingspunten voor samenwerking. Bron: IA-netwerk Japan.

 7. Highlights MedTech sector in Brazil
  PDF document | 91,12 KB | 03 mei 2017

  Een overzicht van de Braziliaanse MedTech sector en de relatie met Nederland. Ook aandacht voor belangrijke ontwikkelingen en spelers in onderzoek en innovatie, onder meer rondom lab-on-a-chip, microfluids en Hospitalar Fair & Forum. Bron: IA-netwerk Brazilië.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right