Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

36 resultaten

(in 0,08 seconden)

 1. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
  PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

  In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

 2. Life sciences and health pôles in Frankrijk
  PDF document | 173,69 KB | 09 maart 2017

  In Frankrijk werken innovatieve bedrijven en kennisinstellingen onderling samen aan R&D-projecten in pôles. Resultaten uit een pôle krijgen steun van de overheid voor een snelle weg naar de markt. Van de 71 'pôles de compétitivité' richten 7 zich specifiek op life sciences and health-thema's. Bron: IA netwerk Parijs.

 3. Ageing and Integrated Care in the Netherlands and Singapore: shared challenges, different journeys – a conference report
  PDF document | 173,36 KB | 05 augustus 2016

  In april 2016 organiseerde het IA-netwerk in Singapore een seminar over ageing & integrated care tijdens een healthcare missie vanuit Nederland naar Singapore. Het seminar ging over de vergrijzende samenleving, uitdagingen voor Singapore en Nederland, inzetten van technologieën, educatie en de rol van innovatie. Zoe Lim was aanwezig bij het seminar en schreef een artikel waarin zij de situatie in Singapore en Nederland vergelijkt. Bron: IA-netwerk Singapore.

 4. Medical device focused healthcare industry in Korea
  PDF document | 187,06 KB | 10 mei 2016

  De Koreaanse markt voor medische apparatuur groeit jaarlijks met ongeveer 11%. Digitale röntgenstraling- en ultrasoundapparatuur zijn wereldwijde koplopers. Om de medische sector een nog belangrijker exportsector te maken, heeft Korea een vijftal sectoren gekozen die strategische ondersteuning krijgen: draagbare devices, 3D-printing in de biosector, operatierobot, bio-nanotechnologie en virusdetectie. Bron: IA-netwerk Zuid-Korea

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right