Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

3 resultaten

(in 0,07 seconden)

 1. Poultry Sector Report India
  PDF document | 1,75 MB | 20 december 2017

  India biedt uitstekende kansen voor Nederlandse ondernemers actief in de pluimveesector. Er is behoefte aan kennis en technologie bij de volgende uitdagingen: productiviteit, opslag- en koeltransportfaciliteiten, kwaliteitsvoer, kwaliteitsstandaarden voor bedrijfsbeheer en verwerkingsfaciliteiten. Bron: NBSO Hyderabad.

 2. Vaccine market in India. Opportunities for Dutch Vaccine industry.
  PDF document | 943,07 KB | 03 augustus 2017

  Sectorschets van de vaccinatie-industrie van India. Het aantal (private) ondernemingen in de vaccinatie-industrie in India groeit snel. De regering van India ondersteunt deze ontwikkeling door fors te investeren in innovatie. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven om de Indiase markt te betreden. Bron: NBSO Hyderabad.

 3. Aquaculture in India
  PDF document | 499,27 KB | 14 april 2017

  Kansenrapport over aquacultuur in India. Overzicht van feiten, cijfers, ontwikkelingen, kansen en uitdagingen in de sector. Bron: NBSO Hyderabad.

Service menu right