Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

22 resultaten

(in 0,12 seconden)

 1. Ondernemen in Australie
  PDF document | 656,39 KB | 25 juni 2019

  Dit rapport biedt een algemeen overzicht van Australië voor geïnteresseerde investeerders en exporteurs. Het is opgesteld door de Nederlandse ambassade en bevat naast algemene informatie over het land ook informatie over het opzetten van een bedrijf en publieke tenders in Australië.

 2. Kansdossier Noord-Australië
  PDF document | 569,13 KB | 01 maart 2017

  De Australische regering heeft haar visie en beleidskaders bekend gemaakt voor de ontwikkeling van Noord-Australië. Met het oog op deze plannen bestaan er in potentie voor het Nederlandse bedrijfsleven kansen, met name in de volgende sectoren: water (irrigatie en infrastructuur), infrastructuur (havens en logistiek), voedsel (irrigatie en logistiek) en land- en tuinbouw. Bron: Nederlands postennetwerk Australië

 3. Australië 31 okt. - 4 nov. 2016
  PDF document | 3,71 MB | 29 november 2016

  Economische missie naar Australië onder leiding van minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima nemen deel aan enkele programmaonderdelen van de missie. Met focus op: innovatieve en duurzame land- en tuinbouw, watermanagement in brede zin, ziekenhuisbouw, ziekenhuisinrichting, e-health en thuiszorg, smart cities & smart logistics, sportinnovaties en onderwijs- & kennisinstellingen.

Pagina's