Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

4 resultaten

(in 0,10 seconden)

  1. Argentinie moet door de zure appel heen bijten
    PDF document | 351,16 KB | 04 november 2016

    Het gaat slecht in de Argentijnse fruitsector. Heel slecht. Sommige bedrijven staan dicht bij een faillissement. Diverse – vooral macro-economische - oorzaken lagen de afgelopen jaren ten grondslag aan de huidige crisis. Investeringen in verdere automatisering zijn nodig, net als de aanplant van nieuwe variëteiten. Twee terreinen waarin Nederland sterk is. Lees meer in dit marktrapport.

  2. Mogelijkheden voor kaas in Argentinië
    PDF document | 194,08 KB | 25 mei 2016

    Dit rapport beschrijft de mogelijkheden voor de export van Nederlandse kaas naar Argentinië. Die kansen waren tot de komst van de regering Macri niet erg groot, maar mogelijk verandert dat nu snel. Rapport beschrijft ook de Argentijnse voorkeur voor zachte kazen en geeft informatie over de importregels.