Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

5 resultaten

(in 0,10 seconden)

 1. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
  PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

  In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

 2. Highlights MedTech sector in Brazil
  PDF document | 91,12 KB | 03 mei 2017

  Een overzicht van de Braziliaanse MedTech sector en de relatie met Nederland. Ook aandacht voor belangrijke ontwikkelingen en spelers in onderzoek en innovatie, onder meer rondom lab-on-a-chip, microfluids en Hospitalar Fair & Forum. Bron: IA-netwerk Brazilië.

 3. HTSM Innovation in Brazil - Health Automotive Aeronautics Space and Semicon
  PDF document | 1,28 MB | 12 mei 2016

  Brazilië heeft verschillende toonaangevende industrieën, zoals bijv. aeronautics en automotive. Om internationaal competitief te blijven is het een noodzaak om in HTSM-innovaties te investeren. Nederland heeft op verschillende gebieden de kennis en kunde om hieraan bij te dragen. Dit document is een factsheet met een beschrijving van de relevante onderwerpen en partijen voor HTSM in de sectoren Aeronautics, Space, Automotive, Semicon en Health en geeft de kansen weer voor Nederlandse kennisinstellingen en ondernemingen. Bron: IA-netwerk Brazilië

 4. Geneesmiddelen Mercosul
  PDF document | 65,05 KB | 20 oktober 2015

  De Mercosul-landen Brazilië, Argentinië, Uruguay, Paraguay en Venezuela werken aan een gezamenlijke inkoop van dure medicijnen om betere prijzen te kunnen bedingen. Bron: IA-netwerk Brasilia.

Service menu right