Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

4 resultaten

(in 0,10 seconden)

 1. Sector Scan Liberia Agriculture
  PDF document | 577,52 KB | 25 juli 2018

  Deze sectorscan gaat dieper in op de Liberiaanse landbouwsector met informatie over het klimaat, de grondsoorten en de huidige toestand van de sector. Verschillende zakelijke kansen worden in meer detail uiteengezet, waarbij er wordt ingegaan op de mogelijkheden binnen irrigatie, rubber, rubberhout, koffie, cacao, palmolie, rijst, cassave, vee en visserij.

 2. Sector Scan Liberia Logistcs
  PDF document | 1,10 MB | 24 juli 2018

  De logistieke sector van Liberia heeft een enorme groeipotentieel. Belangrijke kansen voor Nederlandse bedrijven die de logistieke sector in Liberia willen betreden liggen voornamelijk in transport, havens en scheepvaart en in de supply chain-logistiek.

 3. Sector Scan Liberia Energy
  PDF document | 745,01 KB | 24 juli 2018

  Het gebrek aan ontwikkeling van de energie-infrastructuur is een belangrijke beperkende factor voor de economische groei van Liberia. In de energiesector zijn dan ook verschillende zakelijke kansen. Omdat de landelijke gebieden dunbevolkt zijn, kan elektriciteit het gemakkelijkst worden geleverd met behulp van kleinschalige thermische, zonne- en hydro-technologieën.

 4. Sierra Leone, Liberia en Guinee 6 t/m 8 juli 2015
  PDF document | 5,17 MB | 02 november 2016

  Economische missie met Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Nederland organiseert als één van de eerste landen na de Ebola-uitbraak een economische missie op ministerieel niveau naar deze regio. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om vroeg in te spelen op potentiële kansen die zich in deze landen zullen voordoen.