Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

1 resultaat

(in 0,09 seconden)

  1. REOI voorbereidende studies voor kustbeschermingsproject São Tomé en Príncipe
    PDF document | 289,47 KB | 17 februari 2017

    De regering van São Tomé en Príncipe heeft een Develop2Build schenking ontvangen voor het Água Grande Coastal Protection Project. De schenking is bedoeld om consulting bedrijven of een consortium te contracteren voor voorbereidende studies voor het kustbeschermingsproject. Het gaat om een klimaatkwetsbaarheid analyse, een haalbaarheidsstudie en een (voorlopige) Environmental and Social Impact Analysis (ESIA). De regering van het land is op zoek naar bedrijven die daarin geïnteresseerd zijn en heeft een Request for Expressions of Interest (REOI) uitgezet. Deadline voor deze REOI is zaterdag 4 maart om 14.30 uur lokale tijd (São Tomé en Príncipe).