Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

4 resultaten

(in 0,10 seconden)

 1. Sector Scan The Energy Sector in Sierra Leone
  PDF document | 243,02 KB | 24 juli 2018

  De energiebehoefte van Sierra Leone is een stuk groter dan het aanbod. Het gebrek aan een betrouwbare energievoorziening is de belangrijkste belemmering voor de verdere ontwikkeling van het land. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven die werken aan oplossingen voor creatieve stroomopwekking. Het rapport gaat vooral in op de kansen op het gebied van thermische elektriciteit, waterkracht, zonne-energie, biomassa en palmproducten.

 2. Sector Scan Logistics in Sierra Leone
  PDF document | 600,92 KB | 24 juli 2018

  De logistieke sector van Sierra Leone heeft een enorme groeipotentieel. Belangrijke kansen voor Nederlandse bedrijven die de logistieke sector in Sierra Leone willen betreden liggen voornamelijk in transport, havens en scheepvaart en in de supply chain-logistiek.

 3. Sierra Leone, Liberia en Guinee 6 t/m 8 juli 2015
  PDF document | 5,17 MB | 02 november 2016

  Economische missie met Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Nederland organiseert als één van de eerste landen na de Ebola-uitbraak een economische missie op ministerieel niveau naar deze regio. Bedrijven krijgen de mogelijkheid om vroeg in te spelen op potentiële kansen die zich in deze landen zullen voordoen.