Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

2 resultaten

(in 0,12 seconden)

  1. Russian Chemical Sector
    PDF document | 730,79 KB | 19 september 2018

    Rapport van de Nederlandse Ambassade in Moskou over de chemiesector in Rusland. De chemische industrie in Rusland is een groeiende productie-industrie. In 2017 bedroeg de waarde van de Russische chemische en petrochemische productie ongeveer 3.600 mrd RUR (ongeveer $ 57 mrd) en bedroeg deze 3,7% van het bbp. Ongeveer 80% van de vervaardigde producten zijn ammoniak, meststoffen, zwavelzuur, kunststoffen en synthetische zouten.

  2. Overview Chemie november 2016
    PDF document | 1,91 MB | 23 november 2016

    Op 3 november 2016 werd een themabijeenkomst in Utrecht over Internationaal Innoveren in de chemie gehouden. De nadruk lag op de thema’s: analytische wetenschap & technologie, biobased economy, katalyse, materialen en / of procestechnologie. Naar aanleiding hiervan is een publicatie Overview Chemie uitgebracht waarin de thema’s worden beschreven. Bron: IA-netwerk.