Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

2 resultaten

(in 0,11 seconden)

  1. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
    PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

    In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Braziliƫ, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

  2. Steun voor precisielandbouw in Rusland
    PDF document | 444,03 KB | 04 november 2016

    Precisielandbouw is nog lang geen dagelijkse praktijk in Rusland. De Nederlander Christian de Vries stichtte met zijn bedrijf Agri 2.0 Precision Farming een demonstratieboerderij in de region Oryol. Doel is om kennis over innovatieve landbouwtechnieken te delen. Bron: ministerie van Economische Zaken.