Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

51 resultaten

(in 0,07 seconden)

 1. Kansen in de Japanse gezondheidsbranche
  PDF document | 2,91 MB | 18 juni 2019

  Rapport met de trends, kansen en afwegingen voor Nederlandse ondernemers die interesse hebben in de Japanse gezondheidszorg. Met speciale aandacht voor de volgende gebieden: medische apparatuur, mobiliteit en vitaliteit, biotechnologie en medicijnen, e-gezondheidszorg en de bouw van ziekenhuizen.

 2. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
  PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

  In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

 3. Sector Report : Pharmaceuticals and Regenerative Medicine in the Kansai region of Japan
  PDF document | 353,72 KB | 23 juli 2018

  Rapport over de Life Sciences & Health-sector van het Nederlandse Consulaat-Generaal in Osaka. Het rapport bevat een overzicht van bedrijven, universiteiten, onderzoeksinstituten in de regio Kansai in West-Japan, actief op het gebied van geneesmiddelen en regeneratieve geneeskunde. Het rapport laat Nederlandse partijen kennismaken met kansen in deze sector.

 4. Japanse FinTech markt biedt kansen
  PDF document | 251,16 KB | 26 juni 2018

  Veel traditionele Japanse financiële instellingen hebben financieel-technologische (FinTech) innovaties lang als een bedreiging voor de financiële sector gezien. Inmiddels zien banken en verzekeraars wel de noodzaak FinTech oplossingen. Zij zijn in de tussentijd internationaal achterop geraakt en hebben een inhaalslag ingezet. De Nederlandse ambassade in Tokio ziet om die reden onbenut potentieel in deze sector.

 5. Kansen voor Nederlandse ‘start- en scale-ups’ in Japan
  PDF document | 250,87 KB | 01 maart 2018

  Japan was jarenlang op verschillende terreinen koploper in technologische innovatie. Ondanks dat het land 3,3% van het BNP (op 3 na hoogste percentage binnen de OESO) besteed aan R&D, ontwikkelen startups zich minder snel dan in de VS en Europa. Dit biedt kansen aan jonge Nederlandse techbedrijven die interesse hebben in een samenwerking met grote Japanse bedrijven.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right