Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

9 resultaten

(in 0,10 seconden)

 1. Kansendossier Transport en Logistiek sector Ierland Kansen post Brexit - Feb 2019.pdf
  PDF document | 601,95 KB | 04 april 2019

  Ierland heeft de snelst groeiende economie van Europa. De Ierse economie steeg in 2018 met 8,2%. Naar verwachting zet deze groei zich door in 2019, al zal deze 4,2% wel lager uitvallen. De Ierse groei is toe te schrijven aan toegenomen consumentenuitgaven en investeringen. Toch blijft de onzekerheid over de economische vooruitzichten groot, voornamelijk vanwege Brexit. De veranderende omstandigheden bieden echter ook kansen. Welke dat zijn leest u in dit rapport.

 2. Kansendossier bouwsector Ierland
  PDF document | 727,44 KB | 02 juni 2017

  De Ierse economie liet de afgelopen jaren indrukwekkende groeicijfers zien. De overheid investeert meer in de bouwsector en de benodigde infrastructuur. Deze investeringen zijn niet alleen noodzakelijk om woningbouw, maar ook voor de bouw van kantoren, datacenters en hotels. Dit rapport geeft een beknopt overzicht van de belangrijkste bouwprojecten per deelsector. Ook worden er een aantal tips met betrekking tot marktbenadering en het zakendoen in Ierland gegeven. Voor nadere informatie, aanvullende contactgegevens en assistentie bij het maken van introducties kunt u contact opnemen met de Nederlandse Ambassade in Dublin.

 3. Ierse markt voor getijden- en golfenergie
  PDF document | 621,98 KB | 13 maart 2017

  De Ierse wateren zijn zeer geschikt voor het testen en verder ontwikkelen van getijden- en golfenergie. Dit rapport geeft een overzicht van de Ierse markt voor getijden- en golfenergie en gaat in op het beleid, de financiering en belangrijke actoren. Daarnaast tips voor marktbenadering en zakendoen. Bron: Nederlandse Ambassade in Dublin.

Verfijnen

Verfijnen met facetten