Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

6 resultaten

(in 0,15 seconden)

  1. Pearls of Croatia
    PDF document | 187,46 KB | 03 augustus 2018

    Kort kansenrapport van de Nederlandse ambassade in Kroatië. De volgende onderwerpen en sectoren komen aan bod: toerisme en ICT-oplossingen in het toerisme , digitale transformatie en Kroatië als bestemming voor het maken van films en Smart cities.

  2. Waste management and circular economy efforts in Croatia
    PDF document | 159,15 KB | 30 juli 2018

    Rapport van de Nederlandse ambassade in Kroatië over afvalbeheer. Kroatië moet, net als alle andere EU-lidstaten, werken aan de overgang naar een circulaire economie. Omdat het een nieuwe lidstaat is zit het land nog in een overgangsperiode, maar die eindigt op 1 januari 2021. Het bevorderen van een circulaire economie en verbeteren van efficiënt gebruik van hulpbronnen kan investeringen stimuleren.

Verfijnen

Verfijnen met facetten