Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

35 resultaten

(in 0,11 seconden)

 1. Cybersecurity in Spanje
  PDF document | 92,51 KB | 16 januari 2019

  Rapport van de Nederlandse ambassade in Madrid over de cybersecurity in Spanje. Het rapport geeft een kort overzicht van het beleid, de laatste ontwikkelingen bij de overheid en bedrijfsleven, alsmede uitdagingen en bedreigingen.

 2. Life science and health in Spain
  PDF document | 342,40 KB | 02 juni 2017

  Nederland bezit een schat aan expertise op het gebied van Life Science & Health. Spanje biedt mogelijkheden voor deze topsector. Er is in Spanje, net als in andere Europese landen, sprake van vergrijzing. Ook het gezondheidstoerisme is steeds meer een factor waar kansen zich voordoen. Daarnaast hebben ziekenhuizen door jaren van harde bezuinigingen verouderde apparatuur die vervangen moet worden. In dit rapport biedt de Nederlandse Ambasssade in Madrid bedrijven meer informatie over de gezondheidssector in Spanje, als ook de kansen die er zijn in de sector.

 3. Life Science & Health in Spain
  PDF document | 342,40 KB | 05 april 2017

  Spanje is de vijfde economie van de Europese Unie. Met een populatie van 46 miljoen inwoners is het een grote markt op het gebied van gezondheid. Daarnaast wordt Spanje gezien als een markt die toegang tot Zuid-Amerika vergemakkelijkt. De groeiende vraag naar zorg, biedt ook kansen voor exporterende bedrijven. Bron: Nederlandse ambassade in Madrid.

 4. Spaans succes met biologische plaagbestrijders
  PDF document | 344,77 KB | 04 november 2016

  Koppert Biological Systems introduceerde de natuurlijke bestuiving in Spanje en speelt een belangrijke rol in de biologische bestrijding van plagen. In nauwelijks een kwart eeuw heeft in Spanje een revolutie plaatsgevonden: de biologische bestrijders van Koppert nemen steeds vaker de plaats in van chemische middelen. Bron: ministerie van Economische Zaken.

 5. Spanje importeert veel kaas
  PDF document | 276,60 KB | 25 mei 2016

  Dit rapport beschrijft de mogelijkheden voor de export van Nederlandse kaas naar Spanje. Die kansen zijn aanzienlijk, aangezien in Spanje 45% van de geconsumeerde kazen afkomstig is uit het buitenland. Rapport bevat grafieken van de ontwikkelingen van de kaasimport en de Spaanse kaasconsumptie.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten