Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

2 resultaten

(in 0,12 seconden)

  1. Life science and health in Spain
    PDF document | 342,40 KB | 02 juni 2017

    Nederland bezit een schat aan expertise op het gebied van Life Science & Health. Spanje biedt mogelijkheden voor deze topsector. Er is in Spanje, net als in andere Europese landen, sprake van vergrijzing. Ook het gezondheidstoerisme is steeds meer een factor waar kansen zich voordoen. Daarnaast hebben ziekenhuizen door jaren van harde bezuinigingen verouderde apparatuur die vervangen moet worden. In dit rapport biedt de Nederlandse Ambasssade in Madrid bedrijven meer informatie over de gezondheidssector in Spanje, als ook de kansen die er zijn in de sector.

  2. Life Science & Health in Spain
    PDF document | 342,40 KB | 05 april 2017

    Spanje is de vijfde economie van de Europese Unie. Met een populatie van 46 miljoen inwoners is het een grote markt op het gebied van gezondheid. Daarnaast wordt Spanje gezien als een markt die toegang tot Zuid-Amerika vergemakkelijkt. De groeiende vraag naar zorg, biedt ook kansen voor exporterende bedrijven. Bron: Nederlandse ambassade in Madrid.