Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

14 resultaten

(in 0,06 seconden)

 1. NZ Seed Sector Profle
  PDF document | 195,25 KB | 22 november 2017

  Dit sectorrapport geeft een overzicht van de zadenindustrie in Nieuw-Zeeland. Het geeft een duidelijk beeld van de structuur van de sector en de impact van deze sector op de Nieuw-Zeelandse economie.

 2. Sectorrapport Zuivel in Nieuw-Zeeland
  PDF document | 1,17 MB | 22 november 2017

  Dit rapport biedt inzicht in de zuivelsector in Nieuw-Zeeland en vergelijkt deze met de Nederlandse sector. Het biedt inzicht in de uitdagingen waar de Nieuw-Zeelandse boeren voor staan en haalt voorbeelden aan van kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven.

 3. Nieuw-Zeeland 7 - 9 november 2016
  PDF document | 2,57 MB | 29 november 2016

  Economische missie naar Nieuw-Zeeland onder leiding van minister van Economische Zaken Henk Kamp. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima nemen deel aan enkele programmaonderdelen van de missie. Met focus op: innovatieve en duurzame land- en tuinbouw, watermanagement in brede zin, ziekenhuisbouw, ziekenhuisinrichting, e-health en thuiszorg, smart cities & smart logistics, sportinnovaties en onderwijs- & kennisinstellingen.

Pagina's

Service menu right