Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

4 resultaten

(in 0,06 seconden)

  1. Grotere deelname van Brazilië in onderzoek naar toepassing van grafeen
    PDF document | 81,57 KB | 21 maart 2016

    Brazilië zet stappen voor een grotere deelname in het onderzoek naar en de toepassing van grafeen. De Presbyteriaanse Universiteit Mackenzie in São Paulo opende het Centrum voor Geavanceerd Onderzoek in Grafeen, Nanomaterialen en Nanotechnologieën (MackGraphe). Het onderzoeksinstituut heeft in totaal meer dan R$ 100 miljoen (€ 24,3 miljoen) aan investeringen gekregen en is de eerste van zijn soort in Latijns Amerika. Bron: IA-netwerk São Paulo.

  2. Brazilië reversed logistics.pdf
    PDF document | 587,63 KB | 15 augustus 2014

    Microsoft Word - Brazilië_Reversed_logistics_deel_1-def Reversed Logistics in Brazilië heeft nog een lange weg te gaan Deel 1. Theo Groothuizen, SAO-IA@minbuza.nl Samenvatting Hoewel in Brazilië veel aandacht wordt besteed aan logistieke...

Service menu right