Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

6 resultaten

(in 0,13 seconden)

 1. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
  PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

  In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

 2. Sectorschets Mining NBSO Brazil – Belo Horizonte
  PDF document | 720,64 KB | 21 juni 2018

  Deze Engelstalige sectorschets geeft een overzicht van de mijnbouwactiviteiten in Brazilië en de relevantie ervan voor de Braziliaanse economie. Het rapport zoomt in op Minas Gerais, de belangrijkste mijnstaat. Er zijn kansen voor Nederlandse bedrijven op het gebied van levering van mijnbouwapparatuur en consultancy. Bron: NBSO Brazilië - Belo Horizonte.

 3. Rapport Opportunities in Water and Mining in Brazil for Dutch Businesses
  PDF document | 1,18 MB | 28 juni 2017

  In 2015 brak de dam door van een ijzermijn in Mariana, Brazilië. De grote hoeveelheden giftige modder, afval en water die hierdoor verspreid werden zorgden voor een enorme milieuschade en sociale problemen. Het Netherlands Water Partnership (NWP) heeft een rapport uitgebracht over de kansen voor de Nederlandse watersector bij de benodigde herstelwerkzaamheden. Het NWP heeft op de volgende thema’s in totaal 8 concrete kansen voor de Nederlandse watersector geïdentificeerd: behandeling van afvalwater; monitoring (inclusief veiligheid van de dam) en efficiënt watergebruik; tailings-management en drinkwater.

Verfijnen

Verfijnen met facetten