Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

21 resultaten

(in 0,10 seconden)

 1. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
  PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

  In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

 2. Nanotechnology in Turkey
  PDF document | 3,67 MB | 20 augustus 2018

  Als het gaat om R&D-uitgaven investeert Turkije relatief het meeste in nanotechnologie. Dit wordt voor veel sectoren als een key enabling technology gezien. In het bijgaande artikel schetst het Innovatie Attaché Netwerk te Istanbul een beeld van deze investeringen in nanotechnologie. Verder geeft het rapport aanknopingspunten voor samenwerking met Nederlandse partijen.

 3. Who need cars anyway
  PDF document | 500,00 KB | 13 augustus 2018

  Dit rapport behandelt relevante ontwikkelingen en organisaties in Turkije op het gebied van groene en slimme mobiliteit, waarbij de focus ligt op de verkeersdrukte van Istanbul. Het rapport bespreekt ook de kansen voor samenwerking tussen Nederlandse en Turkse stakeholders op dit gebied.

 4. Turkse technologie startups veelbelovend voor Nederland
  PDF document | 1,63 MB | 26 januari 2017

  Uit onderzoek naar de startups in Turkije blijkt dat er veelbelovende high tech start ups en scale ups zijn. Het Turkse ecosyteem ondersteunt echter niet voldoende bij internationale ambities. Het onderzoek is uitgevoerd door het Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) in samenwerking met de Innovatie Attaché (IA) in Turkije.

 5. Turkse roadmap voor smart manufacturing
  PDF document | 236,75 KB | 16 januari 2017

  De Turkse nationale onderzoeks- en wetenschapsraad TUBITAK heeft in januari 2017 een roadmap gepresenteerd aangaande de Turkse speerpunten op het gebied van Smart Industry. Het bijgaande document geeft weer wat deze ontwikkelingen inhouden en welke activiteiten het economische netwerk in Turkije onderneemt om de kansen die dit biedt, te koppelen aan Nederlandse kennis en kunde. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Innovatieadviseur voor Turkije de heer Rory Nuijens via rory.nuijens@minbuza.nl. Bron: IA Turkije

 6. Overview Chemie november 2016
  PDF document | 1,91 MB | 23 november 2016

  Op 3 november 2016 werd een themabijeenkomst in Utrecht over Internationaal Innoveren in de chemie gehouden. De nadruk lag op de thema’s: analytische wetenschap & technologie, biobased economy, katalyse, materialen en / of procestechnologie. Naar aanleiding hiervan is een publicatie Overview Chemie uitgebracht waarin de thema’s worden beschreven. Bron: IA-netwerk.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right