Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

32 resultaten

(in 0,06 seconden)

 1. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
  PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

  In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

 2. Frankrijk presenteert nationale strategie biobased economy
  PDF document | 185,70 KB | 16 maart 2017

  Frankrijk publiceert, als één van de laatste Europese grote biobased landen, de officiële strategie voor de productie en valorisatie van duurzame grondstoffen. Frankrijk is een land van veel biomassa met territoriale bio-raffinaderijen. Volop kansen voor samenwerking met Nederlandse partijen. Bron: IA-netwerk Frankrijk

 3. Life sciences and health pôles in Frankrijk
  PDF document | 173,69 KB | 09 maart 2017

  In Frankrijk werken innovatieve bedrijven en kennisinstellingen onderling samen aan R&D-projecten in pôles. Resultaten uit een pôle krijgen steun van de overheid voor een snelle weg naar de markt. Van de 71 'pôles de compétitivité' richten 7 zich specifiek op life sciences and health-thema's. Bron: IA netwerk Parijs.

 4. Overview Chemie november 2016
  PDF document | 1,91 MB | 23 november 2016

  Op 3 november 2016 werd een themabijeenkomst in Utrecht over Internationaal Innoveren in de chemie gehouden. De nadruk lag op de thema’s: analytische wetenschap & technologie, biobased economy, katalyse, materialen en / of procestechnologie. Naar aanleiding hiervan is een publicatie Overview Chemie uitgebracht waarin de thema’s worden beschreven. Bron: IA-netwerk.

 5. Serious games steeds vaker gebruikt in Franse gezondheidszorg
  PDF document | 183,86 KB | 12 april 2016

  Frankrijk en Nederland nemen gaming serieus, dat bleek uit het seminar 'Games & Health, Serious Business' 18 juni 2015 in het Atelier Néerlandais in Parijs. Tijdens dit evenement stonden 'serious games' voor de gezondheidszorg centraal. 80 Franse en Nederlandse gameontwikkelaars, medici, overheidsvertegenwoordigers en onderzoekers lieten zien wat beide landen in huis hebben op dit gebied en wisselden kennis en ervaring uit. Bron: IA-netwerk Frankrijk.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right