Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

  1. Frankrijk presenteert nationale strategie biobased economy
    PDF document | 185,70 KB | 16 maart 2017

    Frankrijk publiceert, als één van de laatste Europese grote biobased landen, de officiële strategie voor de productie en valorisatie van duurzame grondstoffen. Frankrijk is een land van veel biomassa met territoriale bio-raffinaderijen. Volop kansen voor samenwerking met Nederlandse partijen. Bron: IA-netwerk Frankrijk

  2. Life sciences and health pôles in Frankrijk
    PDF document | 173,69 KB | 09 maart 2017

    In Frankrijk werken innovatieve bedrijven en kennisinstellingen onderling samen aan R&D-projecten in pôles. Resultaten uit een pôle krijgen steun van de overheid voor een snelle weg naar de markt. Van de 71 'pôles de compétitivité' richten 7 zich specifiek op life sciences and health-thema's. Bron: IA netwerk Parijs.

Pagina's