Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

62 resultaten

(in 0,08 seconden)

 1. Ontwikkeling van power-to-gas in Duitsland
  PDF document | 92,20 KB | 27 maart 2017

  Het aandeel hernieuwbare energie in Duitsland stijgt ieder jaar. Bij de productie van wind- en zonne-energie zijn er momenten waarop er meer duurzame elektriciteit wordt geproduceerd dan het net kan afnemen. Power-to-gas kan een rol spelen bij het nuttig gebruik maken van deze elektriciteitsoverschotten en zo het energiesysteem verduurzamen. Bron: IA-netwerk Duitsland

 2. Marktstudie Palestijnse gebieden
  PDF document | 1,69 MB | 01 februari 2016

  Marktstudie naar de kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven voor handel en investeringen in de Palestijnse gebieden. Met speciale aandacht voor de sectoren agro en voedselverwerking, ICT, duurzame energie, recycling en afvalmanagement.

 3. Renewable Energy Turkey
  PDF document | 7,43 MB | 26 oktober 2015

  Overzicht van de markt voor duurzame energie in Turkije en kansen in deze markt voor Nederlandse ondernemers. Bron: Nederlandse ambassade in Ankara.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right