Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

50 resultaten

(in 0,14 seconden)

  1. Onderzoek West Afrikaanse fruitsector
    PDF document | 1,96 MB | 29 augustus 2018

    Rapport over stand van zaken in de West-Afrikaanse fruitsector. Met aandacht voor de westerse markt en voor de kansen en uitdagingen in de West-Afrikaanse landen zelf. Ook aandacht voor benchmarking. Rapport focust op Ghana en Ivoorkust maar besteedt ook aandacht aan ontwikkelingen in Burkina Faso en Mali.

  2. Poultry Sector Report India
    PDF document | 1,75 MB | 20 december 2017

    India biedt uitstekende kansen voor Nederlandse ondernemers actief in de pluimveesector. Er is behoefte aan kennis en technologie bij de volgende uitdagingen: productiviteit, opslag- en koeltransportfaciliteiten, kwaliteitsvoer, kwaliteitsstandaarden voor bedrijfsbeheer en verwerkingsfaciliteiten. Bron: NBSO Hyderabad.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten