Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

47 resultaten

(in 0,07 seconden)

 1. Gujarat chemical sector report
  PDF document | 327,10 KB | 21 december 2018

  Rapport over de chemiesector in Gujarat, India. Het rapport bespreekt de kansen en ontwikkelingen in de sectoren bulkchemicaliën, specialiteitchemicaliën, petrochemische producten, landbouwchemicaliën, kunstmeststoffen en biotechnologie. De chemische sector in Gujarat biedt kansen die interessant kunnen zijn voor Nederlandse bedrijven in de sector. Bron: NBSO Ahmedabad.

 2. Russian Chemical Sector
  PDF document | 730,79 KB | 19 september 2018

  Rapport van de Nederlandse Ambassade in Moskou over de chemiesector in Rusland. De chemische industrie in Rusland is een groeiende productie-industrie. In 2017 bedroeg de waarde van de Russische chemische en petrochemische productie ongeveer 3.600 mrd RUR (ongeveer $ 57 mrd) en bedroeg deze 3,7% van het bbp. Ongeveer 80% van de vervaardigde producten zijn ammoniak, meststoffen, zwavelzuur, kunststoffen en synthetische zouten.

 3. Nederland gaat aan de waterstof Japan doet mee
  PDF document | 736,35 KB | 31 juli 2018

  Een Japanse waterstofdelegatie brengt begin oktober 2018 een bezoek aan ons land. Net als Nederland is Japan voorloper op gebied van de energietransitie. Het land van de rijzende zon heeft de realisering van de waterstofeconomie dan ook hoog in het vaandel staan. Hier liggen kansen voor Nederlandse ondernemers. Bron IA-netwerk

 4. Sector Report Shandong Chemical Industry
  PDF document | 581,09 KB | 27 maart 2018

  De provincie Shandong staat al jaren lang bekend als één van de regio’s met de hoogste concentratie aan chemische industrie. Deze toppositie brengt echter ook uitdagingen met zich mee, zoals vervuiling en een gebrek aan afdoende management en technologieën. In dit rapport van het NBSO in Jinan leest u hier meer over.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right