Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

26 resultaten

(in 0,10 seconden)

 1. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
  PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

  In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

 2. Economic Overview of Sichuan Province
  PDF document | 7,88 MB | 14 november 2017

  Met een goed ontwikkelde industriële basis, een grote, opgeleide arbeidsmarkt, en een steeds internationaler gerichte markt biedt de provincie Sichuan veel kansen voor Nederlandse bedrijven. Dit NBSO rapport geeft een beknopt overzicht van de huidige economische stand van zaken binnen Sichuan en schetst de toekomstige ontwikkelingen van de belangrijkste industrieën en steden in deze veelbelovende opkomende regio. Bron: NBSO Chengdu, China

 3. Overview Dutch Chinese Engineering Technology Research
  PDF document | 465,76 KB | 12 juli 2016

  China profiteert het meest van gedeeld onderzoek met Nederland in de onderzoeksvelden Engineering en Technology. Chinese universiteiten kiezen strategisch bij samenwerking. China is Nederland aan het inhalen. Engineering en Technology is China’s grootste onderzoeksgebied, kwalitatief een van de beste. Het aantal publicaties uit China is bijna verdubbeld van 2010 tot 2015. Het Nederlandse aandeel neemt af. Er zijn al onderzoeksgebieden en universiteiten waar China het kwalitatief beter doet dan Nederland. Lees meer in dit rapport. Bron: IA-netwerk China.

 4. Diversificatie in het Chinese innovatie ecosysteem
  PDF document | 90,08 KB | 19 april 2016

  China is een belangrijke speler in de mondiale onderzoekswereld geworden. De snelle vooruitgang in het supercomputer-domein is ook opvallend. De verwachting is dat de ontwikkeling van supercomputers en de toepassingen daarvoor nog sterk gaat toenemen. Deze technologie ondersteunt de verbreding van het innovatie landschap. Bron: IA-netwerk China

 5. Batterij-industrie in China
  PDF document | 79,43 KB | 06 april 2016

  In 2015 bedroeg de wereldwijde batterij-industrie € 73 miljard. Freedonia Group verwacht een groei tot 105 miljard euro in 2019, met een jaarlijkse groei van 7.7%. China is de grootste markt voor batterijen en ook de snelst groeiende. Deze publicatie focust op de marktspelers, innovatie, hergebruik en overheids interventies ten opzichte van de batterij industrie in China. Bron: IA-netwerk Shanghai.

 6. Opportunities for Dutch semiconductor equipment companies in China
  PDF document | 696,09 KB | 24 maart 2016

  De semiconductorindustrie in Nederland staat wereldwijd in hoog aanzien. Azië behoort tot een serieuze afnemer van deze industrie, en het is te verwachten dat de behoefte aan apparatuur en kennis in China nog sterk zal groeien. De Nederlandse semiconductorindustrie kan haar aanwezigheid in China versterken door zich te presenteren als betrouwbare leverancier en kennisontwikkelingspartner. Verslag van een seminar voor Nederlandse en Chinese bedrijven/organisaties actief in de halfgeleiderindustrie. Bron: IA-netwerk Shanghai.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right