Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

3 resultaten

(in 0,08 seconden)

  1. Water Sector in Panama
    PDF document | 1,04 MB | 06 augustus 2018

    Rapport van de Nederlandse ambassade in Panama over de uitdagingen in de watersector van het land en de kansen die dit biedt voor Nederlandse bedrijven. Basisvoorzieningen voor drinkwater en sanitaire voorzieningen ontbreken in niet-stedelijke gebieden en de waterschaarste gaat de komende jaren toenemen. Ten slotte is Panama het land met de meeste waterconsumptie per hoofd van de bevolking in Latijns-Amerika.

  2. Report Cruise Terminals Central America
    PDF document | 841,57 KB | 20 maart 2018

    Rapport over de cruisesector in Midden-Amerika. Met het tropische klimaat is de regio een populaire bestemming voor cruises. In 2015 namen ongeveer 1,35 miljoen mensen een cruise met stops in Midden-Amerika. De sector in de regio is sterk verbonden met de Amerikaanse economie, omdat Noord-Amerikanen meer dan de helft van de passagiers uitmaken.

Service menu right