Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

41 resultaten

(in 0,09 seconden)

  1. Singapore brengt onderzoekswereld in membraantechnologie bijeen
    PDF document | 84,40 KB | 16 juni 2017

    Van 26 tot 28 april 2017 vond de ‘Engineering with Membranes 2017’ plaats, een conferentie over ontwikkelingen in membraantechnologie. Er werd onder meer gesproken over ontzilting, nutriëntenterugwinning, moleculaire scheiding, membraanvervuiling, gasscheiding en voorbehandeling. Ook was er aandacht voor kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen. Bron: IA-netwerk Singapore.

  2. Waterbesparende technologieën maken kans in Singapore
    PDF document | 52,87 KB | 04 april 2017

    Innovatieve technologieën die het gebruik van water verminderen hebben kansen in Singapore. Als klein eiland zonder natuurlijke hulpbronnen wil Singapore voor 2060 volkomen zelfvoorzienend zijn voor wat betreft de wateraanlevering. Daarvoor zijn zowel waterzuiveringstechnologieën nodig, als efficiënt gebruik van water. Bron: IA-netwerk Singapore

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right