Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

858 resultaten

(in 0,13 seconden)

 1. Texas startup playbook
  PDF document | 2,75 MB | 05 augustus 2019

  Rapport van NBSO Texas schetst de mogelijkheden voor start-ups en buitenlandse bedrijven die zaken willen doen in de Amerikaanse deelstaat. Niet alleen Silicon Valley en Seattle zijn kansrijk voor tech-bedrijven, ook Texas biedt volop mogelijkheden. Het rapport geeft per veld en specialiteit een overzicht van incubators, versnellers, risicokapitaal, crowdfunding en coworking-ruimtes. Ook de verschillende steden in Texas worden besproken. (september 2018)

 2. profile of Panamanian traveler 2019
  PDF document | 1,26 MB | 02 augustus 2019

  This is a report about the profile of Panamanian international travelers focused at the Dutch Caribbean of the Kingdom of the Netherlands. It serves as an overview of the foreign Panamanian travel market and attempts to showcase the different trends and insights of the recent years.

 3. Kansenrapport: logistieke- en transportsector in Slovenië 2015
  PDF document | 171,13 KB | 18 juli 2019

  Dit rapport gaat over handelskansen in de logistieke- en transportsector in Slovenië. Het land ligt strategisch tussen de Balkan en het Middellandse Zee gebied. De Sloveense overheid wil hiervan profiteren en van het land een logistieke hub maken. Dit biedt kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Bron: Nederlandse ambassade in Ljubljana, Slovenië.

 4. The circular economy in Southern Germany
  PDF document | 568,26 KB | 17 juli 2019

  In dit Engelstalige rapport over bouwafval in Zuid Duitsland de belangrijkste Duitse wet- en regelgeving, de voornaamste investeerders en de tekorten. De sectoren bouw en infrastructuur in Zuid-Duitsland zijn conservatief en regionaal georiënteerd. De kansen voor Nederland liggen in het prikkelen van de Zuid-Duitse markt voor circulariteit. Met name op het gebied van R&D en kennisuitwisseling en samenwerking tussen steden zijn er veel mogelijkheden.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Onderwerp