Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

21 resultaten

(in 0,08 seconden)

 1. Electric vehicles in Mexico
  PDF document | 670,22 KB | 20 mei 2019

  Rapport van de Nederlandse ambassade in Mexico over de industrie voor elektrische auto's in het land. Mexico gaat diesels verbieden vanaf 2025. De overheid stimuleert elektrisch transport en werkt aan hervormingen met meer duurzame energie en lagere prijzen voor electriciteit. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven. De ambassade heeft verschillende initiatieven op een rij gezet.

 2. Het rode goud van Mexico
  PDF document | 1,11 MB | 04 november 2016

  Zachtfruit is het vijfde belangrijkste landbouwproduct in Mexico. Het land bezet de vierde plaats in de wereldwijde zachtfruitteelt. Hoewel de interne markt voor kwalitatief en exclusief zachtfruit groeit, is voornamelijk de export de belangrijkste factor voor de groei van de sector. Lees meer over deze sector in dit marktrapport.

 3. Business opportunity Obesity and Diabetes
  PDF document | 1,72 MB | 28 september 2015

  Mexico staat bovenaan in de ranglijst van landen waarin veel mensen lijden aan overgewicht of obesitas. De overheid investeert in programma's om deze aandoeningen te behandelen en te voorkomen. Hier liggen kansen voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen. Bron: Nederlandse ambassade in Mexico.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right