Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

5 resultaten

(in 0,09 seconden)

 1. Aquacultuur in Maleisie marktkansenrapport
  PDF document | 1,54 MB | 20 maart 2017

  Uitgebreid overzicht van de aquacultuursector in Maleisië, inclusief trends en ontwikkelingen. Doel van het rapport is om kansen voor het Nederlandse bedrijfs- en onderzoeksleven in kaart te brengen. Bestemd voor geïnteresseerde Nederlandse bedrijven en onderwijs- en onderzoeksinstellingen met een link naar aquacultuur.

 2. Aquacultuur in Singapore marktkansenrapport
  PDF document | 1,66 MB | 20 maart 2017

  Uitgebreid overzicht van de aquacultuursector in Maleisië, inclusief trends en ontwikkelingen. Doel van het rapport is om kansen voor het Nederlandse bedrijfs- en onderzoeksleven in kaart te brengen. Bestemd voor geïnteresseerde Nederlandse bedrijven en voor onderwijs- en onderzoeksinstellingen met een link naar aquacultuur.

 3. Development of Aquaculture in Ghana
  PDF document | 966,01 KB | 22 oktober 2015

  De Wageningen Universiteit (WUR) heeft in opdracht van de Nederlandse ambassade een haalbaarheidsstudie uitgevoerd naar de vorming en opzet van publiek-private partnerschappen (PPP's) voor de aquacultuur in Ghana. Dit rapport beschrijft de kansen en bedreigingen in deze sector.

Service menu right