Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

6 resultaten

(in 0,12 seconden)

 1. China 24 t/m 28 oktober 2016
  PDF document | 3,19 MB | 08 november 2016

  Economische missie naar China met staatssecretaris Van Rijn van Economische Zaken. Doel van de missie: de betrekkingen tussen beide landen aanhalen en de basis verstevigen voor verdere toekomstige samenwerking en creatieve oplossingen op het gebied van ouderenzorg, vitaliteit & mobiliteit.

 2. China 24 t/m 27 maart 2015
  PDF document | 7,01 MB | 02 november 2016

  Economische missie naar China met minister-president Mark Rutte en Simon Smits, Directeur-Generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen, Buitenlandse Zaken. Gericht op (verstevigen van) de betrekkingen tussen Nederland en China.

 3. China 25 t/m 30 oktober 2014
  PDF document | 5,90 MB | 02 november 2016

  Economische missie naar Shanghai en Beijing onder leiding van Lilianne Ploumen, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Focus van deze mkb-bedrijfslevenmissie is op de topsectoren High Tech Systemen en Materialen, Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.

Service menu right