Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

4 resultaten

(in 0,12 seconden)

  1. Uitvoeringsverordening EU - 2019/935
    PDF document | 583,59 KB | 05 juli 2019

    Verordening van het Europees Parlement en de Raad over analysemethoden om de fysische, chemische en organoleptische kenmerken van wijnbouwproducten te bepalen, en wat betreft meldingen van besluiten van de lidstaten betreffende de verhoging van het natuurlijke alcoholgehalte.

  2. Uitvoeringsverordening EU - 2019/934
    PDF document | 667,16 KB | 05 juli 2019

    Verordening van het Europees Parlement en de Raad over wijnbouwoppervlakten waar het alcoholgehalte mag worden verhoogd, de toegestane oenologische proced├ęs en de beperkingen met betrekking tot de productie en de bewaring van wijnbouwproducten, het minimale alcoholpercentage voor bijproducten en de verwijdering van die producten, en de bekendmaking van OIV-dossier.