Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

11 resultaten

(in 0,10 seconden)

  1. A brief introduction to the Animal Husbandry Industry in Liaoning Province
    PDF document | 1,27 MB | 28 april 2017

    Het marktrapport 'A brief introduction to the Animal Husbandry Industry in Liaoning Province' biedt informatie over de ontwikkelingen in de veeteelt sector in de provincie Liaoning. Het rapport beschrijft kansen voor Nederlandse bedrijven, belangrijke organisaties en toonaangevende spelers op de markt. Bron NBSO Dalian.

  2. Japanse kansen voor Nederlands Veehouderijcluster
    PDF document | 2,02 MB | 23 december 2016

    Voor het Nederlandse veehouderijcluster liggen er kansen in export van hoogwaardige en gespecialiseerde producten naar Japan. Het gaat om de export van technologisch hooggespecialiseerde machines, hoogwaardig dierlijk uitgangsmateriaal, veevoederpreparaten en exclusieve en gedifferentieerde zuivel- en vleesproducten. Ook blijkt uit onderzoek dat Nederlandse kennis en technologie professionalisering en modernisering van de Japanse sector kunnen ondersteunen.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten