Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

3 resultaten

(in 0,06 seconden)

  1. Gujarat chemical sector report
    PDF document | 327,10 KB | 21 december 2018

    Rapport over de chemiesector in Gujarat, India. Het rapport bespreekt de kansen en ontwikkelingen in de sectoren bulkchemicaliën, specialiteitchemicaliën, petrochemische producten, landbouwchemicaliën, kunstmeststoffen en biotechnologie. De chemische sector in Gujarat biedt kansen die interessant kunnen zijn voor Nederlandse bedrijven in de sector. Bron: NBSO Ahmedabad.

  2. Kansbeschrijving precisietechnologie Zwitserland
    PDF document | 171,83 KB | 17 januari 2017

    Zwitserland heeft net als Nederland topuniversiteiten en innovatieve industrieën op het gebied van precisietechnologie. Als het gaat om Research & Development hebben beide landen specifieke kennis. Ze zouden daarom veel van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen aanvullen. In dit korte rapport meer over de kansen voor Nederlandse bedrijven in deze sector.

Service menu right