Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

9 resultaten

(in 0,10 seconden)

  1. Kansendossier bouwsector Ierland
    PDF document | 727,44 KB | 02 juni 2017

    De Ierse economie liet de afgelopen jaren indrukwekkende groeicijfers zien. De overheid investeert meer in de bouwsector en de benodigde infrastructuur. Deze investeringen zijn niet alleen noodzakelijk om woningbouw, maar ook voor de bouw van kantoren, datacenters en hotels. Dit rapport geeft een beknopt overzicht van de belangrijkste bouwprojecten per deelsector. Ook worden er een aantal tips met betrekking tot marktbenadering en het zakendoen in Ierland gegeven. Voor nadere informatie, aanvullende contactgegevens en assistentie bij het maken van introducties kunt u contact opnemen met de Nederlandse Ambassade in Dublin.

  2. Rapport Construction Ethiopië
    PDF document | 4,20 MB | 10 november 2015

    Investment opportunities in the Ethiopian Construction sub-sector Mr. Auke Boere Mr. Maryn Kleingeld Mr. Dawit Kidane NABC 8 Contents Major trends in the development of the construction sub-sector 5 Investment opportunities 15 Points to...