Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

24 resultaten

(in 0,14 seconden)

 1. Business Opportunities Report for Dutch Companies Port Development
  PDF document | 2,46 MB | 20 augustus 2018

  De strategische locatie van Libië tussen Europa, de Middellandse Zee en Afrika, biedt mogelijkheden om zich te ontwikkelen als handelsdoorvoer hub. Nederlandse oplossingen, expertise en technologieën kunnen de ondersteuning bieden die Libië nodig heeft om haar havens hier op in te richten. Publicatiedatum: augustus 2018

 2. Maritime in Vietnam
  PDF document | 1,23 MB | 15 januari 2018

  De maritieme sector is een van de grootste sectoren van Vietnam en een speerpunt van de overheid. De havens van Vietnam liggen op strategische plekken en vormen een doorvoerroute voor zuidelijke deel van China en andere ASEAN-gebieden. Dit sectorrapport beschrijf hoe Nederlandse bedrijven kunnen profiteren van de ontwikkelingen in de maritieme sector.

 3. Haven van Houston
  PDF document | 2,19 MB | 02 januari 2018

  Houston is een van de grootste petrochemische sectoren in de wereld en een gateway naar Mexico, Canada en Latijns-Amerika. De afgelopen jaren is het aantal investeringen in de petrochemische sector enorm toegenomen dankzij de toegang tot goedkope en continue beschikbare grondstof uit de schalievelden in Texas. Dit rapport beschrijft de ontwikkelingen in de haven en kansen voor Nederlandse bedrijven. Bron: NBSO Houston.

 4. Panama Port Development. Investment Opportunities in the Maritime Sector 2017.
  PDF document | 5,58 MB | 21 december 2017

  Rapport van de Nederlandse ambassade in Panama over de havenontwikkelingen in het land. De uitbreiding van het Panamakanaal heeft de capaciteit verdrievoudigd en geleid tot het opzetten van nieuwe projecten in de maritieme sector, waardoor zakelijke kansen voor Nederlandse bedrijven ontstaan. Het rapport beschrijft onder andere de huidige maritieme projecten en de kansen die zij bieden voor het Nederlandse bedrijfsleven.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right