Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

4 resultaten

(in 0,08 seconden)

 1. TUAS Mega Port Innovatieve ontwikkelingen voor haven van Singapore
  PDF document | 460,34 KB | 19 juli 2016

  De haven van Singapore is de belangrijkste en grootste haven van Zuidoost-Azië. De haven is aantrekkelijk door haar ligging en snelle afhandeling van doorvoer en overslag, maar ook door excellente bunkeringfaciliteiten. De overheid van Singapore wil de concurrentiepositie van de haven verbeteren en ontwikkeling stimuleren om ook in de toekomst een belangrijk knooppunt te blijven. (Bron: IA-Netwerk Singapore)

 2. Havenlogistiek VS.pdf
  PDF document | 182,34 KB | 15 augustus 2014

  Microsoft Word - Havenlogistiek Louzada final    1    IA Washington     Karin Louzada, meer informatie: www.agentschapnl.nl/ianetwerk; nost@nost.org     Het updaten van de zeehavens van de V.S.    Het Amerikaanse transportsysteem is toe aan een ...

 3. Port of Oakland.pdf
  PDF document | 2,28 MB | 15 augustus 2014

  Port of Oakland in Dire Need of Updated Infrastructure by Natasha Chatlein – NOST San Francisco, CA, US Infrastructure funding for the Port of Oakland is long overdue. The Port of Oakland’s jurisdiction oversees not only the Oakland seaport, which...

Service menu right