Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

14 resultaten

(in 0,08 seconden)

 1. Ontwikkeling van power-to-gas in Duitsland
  PDF document | 92,20 KB | 27 maart 2017

  Het aandeel hernieuwbare energie in Duitsland stijgt ieder jaar. Bij de productie van wind- en zonne-energie zijn er momenten waarop er meer duurzame elektriciteit wordt geproduceerd dan het net kan afnemen. Power-to-gas kan een rol spelen bij het nuttig gebruik maken van deze elektriciteitsoverschotten en zo het energiesysteem verduurzamen. Bron: IA-netwerk Duitsland

 2. Ierse markt voor getijden- en golfenergie
  PDF document | 621,98 KB | 13 maart 2017

  De Ierse wateren zijn zeer geschikt voor het testen en verder ontwikkelen van getijden- en golfenergie. Dit rapport geeft een overzicht van de Ierse markt voor getijden- en golfenergie en gaat in op het beleid, de financiering en belangrijke actoren. Daarnaast tips voor marktbenadering en zakendoen. Bron: Nederlandse Ambassade in Dublin.

 3. Sectorschets Geotermal Engergy NBSO Izmir
  PDF document | 243,07 KB | 01 maart 2017

  De provincie Izmir in Turkije is niet alleen interessant voor wind- en zonne-energie, maar biedt ook geothermale bronnen als duurzame energiebron. Turkije is zelfs het land in Europa met de grootste geothermale bronnen. Nu wordt maar 20% van deze bronnen gebruikt. Bron: NBSO Izmir

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right