Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

2 resultaten

(in 0,09 seconden)

  1. Sector Scan The Energy Sector in Sierra Leone
    PDF document | 243,02 KB | 24 juli 2018

    De energiebehoefte van Sierra Leone is een stuk groter dan het aanbod. Het gebrek aan een betrouwbare energievoorziening is de belangrijkste belemmering voor de verdere ontwikkeling van het land. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven die werken aan oplossingen voor creatieve stroomopwekking. Het rapport gaat vooral in op de kansen op het gebied van thermische elektriciteit, waterkracht, zonne-energie, biomassa en palmproducten.

  2. Sectorschets Geotermal Engergy NBSO Izmir
    PDF document | 243,07 KB | 01 maart 2017

    De provincie Izmir in Turkije is niet alleen interessant voor wind- en zonne-energie, maar biedt ook geothermale bronnen als duurzame energiebron. Turkije is zelfs het land in Europa met de grootste geothermale bronnen. Nu wordt maar 20% van deze bronnen gebruikt. Bron: NBSO Izmir

Service menu right