Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

16 resultaten

(in 0,10 seconden)

 1. Wind Energy in Vietnam
  PDF document | 426,47 KB | 28 februari 2019

  Rapport van de Nederlandse ambassade in Hanoi en het consulaat-generaal in Ho Chi Minh Stad over de windenergie sector in Vietnam. Het rapport bevat een beschrijving van de sector en een overzicht met kansen voor Nederlandse ondernemers. (februari 2019)

 2. Windenergie in Rusland
  PDF document | 245,91 KB | 19 september 2018

  Rapport van de Nederlandse Ambassade in Moskou over de windsector in Rusland. Windenergie vormt momenteel een klein deel van de totale Russische energiemarkt. Net als andere vormen van hernieuwbare energie, moet windenergie concurreren met goedkope en alom aanwezige fossiele energie. Rusland biedt voor windenergie uitstekende mogelijkheden: grote delen van het land zijn dunbevolkt en op sommige plekken worden hoge windsnelheden bereikt. Dit biedt ook kansen voor Nederlandse ondernemers.

 3. Renewable Energy in Vietnam
  PDF document | 294,22 KB | 13 november 2017

  Rapport over kansen op het gebied van hernieuwbare energie in Vietnam. Het land beschikt over een kustlijn van 3.000 kilometer. Dit biedt veel mogelijkheden voor windenergie. Daarnaast is ook de potentie voor zonne-energie en biomassa groot.

 4. Report on Wind Power Industry 2015 South Korea
  PDF document | 320,98 KB | 03 maart 2016

  Engelstalig rapport over de groei van de Zuid-Koreaanse windenergie. Het totaal geïnstalleerde vermogen groeide in 2014 van 561MW naar 608MW. In 2035 moet het percentage New & Renewable Energies (NRE) in de totale energiemix 11 procent bedragen. Dit rapport gaat in op het begin van de Koreaanse windindustrie en de uitdagingen waar Korea en de Koreaanse windindustrie nu voor staan om dit percentage ook echt te bereiken. (Bron: IA-Netwerk Zuid-Korea)

Pagina's

Service menu right