Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

7 resultaten

(in 0,07 seconden)

 1. Multisectoral Market Study Western Ukraine
  PDF document | 4,07 MB | 28 september 2018

  Dit diepgaande rapport beschrijft de investeringsmogelijkheden en economische situatie van 7 westelijke regio's in Oekraïne. Het is bedoeld om Nederlandse ondernemers inzicht te geven in de kansen van specifieke sectoren, waaronder de agrarische sector, industrie, bio-energie en machinebouw.

 2. Hi-Tech System&Materials in Thailand
  PDF document | 1,71 MB | 27 juli 2017

  Voor verdere groei van de Thaise economie zijn high-techsystemen en innovatie nodig. Thailand zoekt hiervoor actief naar buitenlandse expertise. Deze Engelstalige factsheet beschrijft de kansen voor Nederlandse bedrijven in de sector HTSM in Thailand.

 3. Machinebouw in Duitsland 2017
  PDF document | 825,19 KB | 30 januari 2017

  Duitsland is de grootste exporteur van machinebouw ter wereld. De Duitse machine- en apparatenbouw is de grootste industriële werkgever in Duitsland en zorgt met meer dan 6400 bedrijven voor 1.012.000 arbeidsplaatsen. Gezien de omzet is Duitsland wereldwijd na China en de VS de derde grootste producent van machines en apparaten. Van de totale omzet in Duitsland nemen de drie deelstaten Baden-Württemberg, Beieren en Noordrijn-Westfalen een percentage van meer dan 80 procent voor hun rekening. In 2015 groeide de Duitse machinebouwbranche met 2,8 procent. De machinebouwsector kan worden onderverdeeld in 31 subsectoren. Duitsland staat in 24 sectoren in de top 3, in 18 van de subsectoren is Duitsland zelfs wereldleider. Bron: Nederlands Consulaat-Generaal in München

Service menu right