Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

23 resultaten

(in 0,10 seconden)

 1. Waste management in Russia
  PDF document | 414,56 KB | 15 juli 2019

  Rapport van de Nederlandse Ambassade in Moskou over de afvalbeheersector in Rusland. Rusland heeft geen traditie van recycling, afvalscheiding en afval verbranden. Bestaande stortplaatsen raken vol, zijn verouderd en zorgen voor vervuiling. De regering heeft doelen opgesteld om het afvalbeheersysteem te verbeteren. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven.

 2. Waste management in Ukraine
  PDF document | 1,08 MB | 19 februari 2019

  Dit marktrapport analyseert de afvalbeheersector in Oekraïne (op nationaal en regionaal niveau) en de kansen voor Nederlandse bedrijven. Bijlagen van het rapport zijn op te vragen bij RVO.nl of de Nederlandse ambassade te Kiev. Het rapport is geschreven door Bilfinger in opdracht van de hierboven genoemde organisaties.

 3. Waste management and circular economy efforts in Croatia
  PDF document | 159,15 KB | 30 juli 2018

  Rapport van de Nederlandse ambassade in Kroatië over afvalbeheer. Kroatië moet, net als alle andere EU-lidstaten, werken aan de overgang naar een circulaire economie. Omdat het een nieuwe lidstaat is zit het land nog in een overgangsperiode, maar die eindigt op 1 januari 2021. Het bevorderen van een circulaire economie en verbeteren van efficiënt gebruik van hulpbronnen kan investeringen stimuleren.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right