Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

4 resultaten

(in 0,10 seconden)

  1. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
    PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

    In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

  2. City distribution_Courier service in Korea
    PDF document | 1,35 MB | 24 september 2015

    De combinatie van IT, de relatief lage arbeidskosten en de service georiënteerde houding maakten stadsdistributie al snel een belangrijke industrie in Korea. Bedrijven ontwikkelen gecombineerde IT-diensten voor de verzender, ontvanger en verscheper om het gemak, de privacy, beveiliging, efficiëntie en diversiteit te verbeteren. Bron: IA-netwerk Zuid-Korea.

Service menu right