Service menu right

Documenten en Publicaties Bibliotheek

Meer artikelen

U vindt hier alle documenten en publicaties die wij aanbieden via onze website. Het gaat om adviezen, rapporten, besluiten, brochures, factsheets, jaarverslagen en scans. U kunt filteren op publicatiesoort, sector, subsidie of regeling en op land.

Onder het kopje 'recent' vindt u onze actuele publicaties. Onder het kopje 'bibliotheek' vindt u overige relevante publicaties.

Filters weergeven

14 resultaten

(in 0,10 seconden)

 1. Artificial Intelligence Holland Innovation Network Special
  PDF document | 10,96 MB | 07 november 2018

  In dit themanummer van het IA-netwerk worden de internationale trends en ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie besproken. De volgende landen komen hierbij aan bod: Nederland, Verenigde Staten, China, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Brazilië, Taiwan, India, Japan, Rusland, Turkije en Singapore.

 2. Digital business in Grenoble
  PDF document | 947,20 KB | 01 september 2017

  Presentatie van digitale topsectoren rond Grenoble, in de regio Auvergne-Rhône Alpes. Het digitale ecosysteem van de regio is op 5 gebieden van topkwaliteit: gezondheidszorg, energie, e-commerce, verbonden apparaten en digitale transformatie. Publicatiedatum: september 2017.

 3. Programma in Frankrijk voor buitenlandse start-ups
  PDF document | 169,12 KB | 14 maart 2017

  Het Franse startupdelta komt met het programma French Tech Visa voor start-ups, ondernemers en investeerders die zich in Frankrijk willen vestigen. Het French Tech Visa Talentenpaspoort versimpelt toegang en verblijf in Frankrijk voor getalenteerde ondernemers. Bron: IA Netwerk Parijs

 4. Serious games steeds vaker gebruikt in Franse gezondheidszorg
  PDF document | 183,86 KB | 12 april 2016

  Frankrijk en Nederland nemen gaming serieus, dat bleek uit het seminar 'Games & Health, Serious Business' 18 juni 2015 in het Atelier Néerlandais in Parijs. Tijdens dit evenement stonden 'serious games' voor de gezondheidszorg centraal. 80 Franse en Nederlandse gameontwikkelaars, medici, overheidsvertegenwoordigers en onderzoekers lieten zien wat beide landen in huis hebben op dit gebied en wisselden kennis en ervaring uit. Bron: IA-netwerk Frankrijk.

 5. Nederland en Frankrijk samen sterk in de luchtvaartindustrie
  PDF document | 125,05 KB | 12 april 2016

  De aerospacesector is een gemene deler tussen Frankrijk en Nederland. Veel OEMs (original equipment manufacturers) zijn gevestigd in Frankrijk, terwijl Nederland een van de belangrijkste toeleveranciers is op het gebied van high-tech, innovatieve vliegtuigonderdelen. Onder andere voor Franse vliegtuigen. Bron: IA-netwerk Frankrijk.

 6. Franse automotivesector maakt zich op voor de auto van de toekomst
  PDF document | 164,19 KB | 11 april 2016

  In 2015 gaven verschillende belangrijke automotive spelers in Frankrijk, waaronder Renault en PSA Peugeot-Citroën, hun visie op de ontwikkelingen in de automotive sector. Bijvoorbeeld de problematiek rond het terugverdienen van de kostbare R&D-investeringen en de opkomst van nieuwe spelers en nieuwe diensten in de automotive sector. Bron: IA-netwerk Frankrijk.

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten